Skip to content

De Laat Assurantiën is er om voor u de best mogelijke deals te sluiten.

Maar hoe doen wij dat?
Aan de hand van 5 kernwaardes.

01

Wij zijn betrokken.

Voor onze relaties gaan wij tot het uiterste. Dat doen we met een klantgerichte drive. Oftewel: we doen wat we zeggen en voorkomen zorgen. De relatie staat altijd centraal en wordt dus in z'n geheel ontzorgd.

02

Wij zijn doordacht.

Voor ons is niets vanzelfsprekend. Daarom controleren we alles en nemen we geen genoegen met standaardoplossingen. Wij zijn en blijven alert. Om u nú te kunnen ontzorgen, maar ook op de langere termijn.

03

Wij zijn onafhankelijk.

De Laat Assurantiën is volledig onafhankelijk, wat wil zeggen dat wij niet vast zitten aan maatschappijen, banken en andere instellingen. Onze relaties ontvangen altijd een eerlijk, onafhankelijk en onderbouwd advies.

04

Wij zijn integer.

U heeft met De Laat Assurantiën één centraal aanspreekpunt. Alle vraagstukken kunnen daarbij in goed vertrouwen met ons worden gedeeld. Wij gaan hier integer mee om en zoeken naar de juiste maatwerkoplossing.

05

Wij zijn zelfverzekerd.

Niet arrogant of zelfingenomen, maar duidelijk en transparant. En dat is ook precies hoe wij naar onze relaties communiceren. Wij maken zaken niet onnodig complex. We weten gewoon goed waar we over praten.

0
jaar van oprichting
0
aantal medewerkers
0 +
particuliere relaties
0 +
zakelijke relaties

Bedankt voor het
in ons gestelde vertrouwen.

  Marcel de Laat

Maak kennis met ons kantoor.

Wij zijn gevestigd in het Brabantse Uden, aan de Loopkantstraat nummer 10. Makkelijk te bereiken, voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur en dus een ontzettend fijne plek om u goed te kunnen adviseren.

Intern beloningsbeleid.

De beloning van onze medewerkers wordt niet beïnvloed door het aantal adviezen dat wordt gegeven of door het aantal financiële producten waarin wordt bemiddeld. Alle medewerkers binnen onze onderneming hebben een vast salaris die marktconform is. Wij werken niet met variabele beloningen. Onze medewerkers worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag. De beloning van onze medewerkers wordt op basis van deze beoordeling vastgesteld.

De Laat Assurantiën bestaat 25 jaar!

De Laat Assurantiën bestond op 1 september 2022 maarliefst 25 jaar! Al 25 jaar mogen wij onze klanten voorzien van het beste advies op maat en daar zijn we ontzettend trots op! Op naar een mooi jubileumjaar!