Skip to content

Medewerker polisadministratie

24-32 uur

Werk je graag in een plezierige en professionele werkomgeving? Ben jij een echte teamspeler én een administratieve topper? Dan ben jij beslist diegene die wij zoeken. 

ZEKER…bij de Laat Assurantiën
De Laat Assurantiën is een tussenpersoon die bemiddelt in verzekeringen en hypotheken, waarbij persoonlijk contact en aandacht voor onze relaties topprioriteit is. Bij De Laat Assurantiën willen we een stapje extra zetten om het best mogelijke resultaat voor onze relaties te kunnen leveren. Onze medewerkers zijn hierbij van cruciaal belang, want zij zijn immers het visitekaartje van onze organisatie. Medewerkers kunnen bij ons aan een mooie toekomst voor zichzelf bouwen en wij gaan graag een langdurige samenwerking met ze aan. Werken bij de Laat Assurantiën is afwisselend doordat wij voor onze relaties alle zaken zo optimaal mogelijk willen afstemmen op hun persoonlijke situatie. Hierdoor is geen enkel klantdossier hetzelfde en dit vraagt van onze medewerkers een onafhankelijke en oplossingsgerichte aanpak.

Wat ga je doen?

Als medewerker polisadministratie ga je aan de slag met het invoeren en verwerken van alle polissen. Zowel voor onze particulieren als voor onze zakelijke relaties. Je controleert de polissen en zorgt uiteindelijk voor een juiste verzending. Je verwerkt alle mutaties in ons CCS administratiesysteem. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met maatschappijen over de status van aanvragen en wijzigingen. Verder sta je onze klanten te woord en help je hen verder met vragen. Je zorgt voor de maandelijkse prolongaties en het controleren en verwerken van de rekening couranten van de diverse maatschappijen. Door jou hebben wij geen omkijken meer naar onze polisadministratie. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en door je oog voor detail weet jij fouten er altijd uit te halen.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij?

Uiteraard een hele fijne en professionele werkgever. Een collegiale werkomgeving met een open cultuur, waarin we teamwork erg belangrijk vinden. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. het behalen van de benodigde diploma’s op onze kosten.

Ontwikkel mogelijkheden

Een werkomgeving waarin je jezelf door kunt ontwikkelen;

Team

Een klein hecht team aan collega’s;

Goed salaris

Een prima salaris (€1800-€3000 per maand op basis van ervaring);

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een premievrij pensioen en reiskostenvergoeding;

Opleiding

Opleidingsmogelijkheden.

Hebben we je
interesse gewekt?

Ben jij die binnendienst medewerker (hypotheek ondersteuner) die wij zoeken? Verstuur jou CV en motivatie via onderstaande knop.

De Laat Assurantiën bestaat 25 jaar!

De Laat Assurantiën bestond op 1 september 2022 maarliefst 25 jaar! Al 25 jaar mogen wij onze klanten voorzien van het beste advies op maat en daar zijn we ontzettend trots op! Op naar een mooi jubileumjaar!