Skip to content

Bij De Laat Assurantiën kunt u terecht voor alle denkbare verzekeringen. Zelfs voor de niet direct denkbare verzekeringen draaien wij onze hand niet om. Of het nou gaat om particuliere verzekeringen of complex zakelijke verzekeringen. Heeft een vraag? Wij staan graag voor u klaar.

Kom met ons in contact!


naar de contactpagina

Het kopen van een woning is niet iets om lichtzinnig te nemen. Het is daarom van groot belang de juiste hypotheek keuze te maken. Maar wat is een goede keuze? Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Nu, maar ook in de toekomst. Wij adviseren u graag in een persoonlijk adviesgesprek, ook als u twijfelt of uw hypotheek nog aan de huidige wet- en regelgeving voldoet.  

Kom met ons in contact!


naar de contactpagina


Het kunnen beantwoorden van de vraag wat uw besteedbaar inkomen is nadat bent gestopt met werken, is belangrijk. Desalniettemin merken wij dat dit lastig is. Is dat gek? Nee, helemaal niet. De financiering van je oudedag is in Nederland een relatief complexe situatie. Gelukkig zijn wij er om u te helpen en dat doen we ontzettend graag. 

Kom met ons in contact!


naar de contactpagina

In welke levensfase bevindt u zich momenteel? Heeft u studerende kinderen, bent u op zoek naar een nieuwe of zelfs tweede woning of wilt u minder gaan werken? Het verkrijgen van financieel inzicht draagt bij aan de juiste keuzes. Wat komt er binnen? En wat geeft u uit? De situatie van nu, maar ook die van later. Wij geven u dat inzicht. 

Kom met ons in contact!


naar de contactpagina

De Laat Assurantiën bestaat 25 jaar!

De Laat Assurantiën bestond op 1 september 2022 maarliefst 25 jaar! Al 25 jaar mogen wij onze klanten voorzien van het beste advies op maat en daar zijn we ontzettend trots op! Op naar een mooi jubileumjaar!