Skip to content

Binnendienst medewerker (hypotheek ondersteuner)

24-40 uur

Wil jij werken bij een professioneel en ambitieus assurantiekantoor? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte expert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en alles wat daarbij komt kijken? Dan zoeken wij jou! 

ZEKER..bij de Laat Assurantiën
De Laat Assurantiën is een tussenpersoon die bemiddelt in verzekeringen en hypotheken, waarbij persoonlijk contact en aandacht voor onze relaties topprioriteit is. Bij De Laat Assurantiën willen we een stapje extra zetten om het best mogelijke resultaat voor onze relaties te kunnen leveren. Onze medewerkers zijn hierbij van cruciaal belang, want zij zijn immers het visitekaartje van onze organisatie. Medewerkers kunnen bij ons aan een mooie toekomst voor zichzelf bouwen en wij gaan graag een langdurige samenwerking met ze aan. Werken bij de Laat Assurantiën is afwisselend doordat wij voor onze klanten alle zaken zo optimaal mogelijk willen afstemmen op hun persoonlijke situatie. Hierdoor is geen enkel klantdossier hetzelfde en dit vraagt van onze medewerkers een onafhankelijke en oplossingsgerichte aanpak.

Wat ga je doen?

Wij zijn opzoek naar een echte topper voor onze binnendienst. In jouw takenpakket zit onder anderen: Vragen beantwoorden van onze relaties over polissen, schades en andere verzekeringszaken. Het aanvragen, wijzigen en boeken van verzekeringen. Zorgen voor een correcte administratie in ons assurantiesysteem. Het compleet maken van hypotheekdossiers samen met de hypotheekadviseur. Je staat contactpersonen van verzekeringmaatschappijen, banken en andere relaties telefonisch te woord. Kortom alles wat erbij komt kijken om samen met jouw collega’s een topprestatie neer te zetten voor onze klanten! De afwisselende werkzaamheden en het contact met diverse partijen zie je als een uitdaging die je graag aan gaat.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij?

Uiteraard een hele fijne en professionele werkgever. Een collegiale werkomgeving met een open cultuur, waarin we teamwork erg belangrijk vinden. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. het behalen van de benodigde diploma’s op onze kosten.

Ontwikkel mogelijkheden

Een werkomgeving waarin je jezelf door kunt ontwikkelen;

Team

Een klein hecht team aan collega’s;

Goed salaris

Een prima salaris (€1800-€3750 per maand op basis van ervaring);

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een premievrij pensioen en reiskostenvergoeding;

Opleiding

Opleidingsmogelijkheden.

Hebben we je
interesse gewekt?

Ben jij die binnendienst medewerker (hypotheek ondersteuner) die wij zoeken? Verstuur jou CV en motivatie via onderstaande knop.

De Laat Assurantiën bestaat 25 jaar!

De Laat Assurantiën bestond op 1 september 2022 maarliefst 25 jaar! Al 25 jaar mogen wij onze klanten voorzien van het beste advies op maat en daar zijn we ontzettend trots op! Op naar een mooi jubileumjaar!