Skip to content
Junior hypotheekadviseur

32-40 uur

Ben jij klaar om te bouwen aan een mooie toekomst? Op zoek naar een functie waarin je volop kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en door kunt groeien tot zelfstandig hypotheekadviseur? Dan zoeken wij jou! 

ZEKER..bij de Laat Assurantiën
De Laat Assurantiën is een tussenpersoon die bemiddelt in verzekeringen en hypotheken, waarbij persoonlijk contact en aandacht voor onze relaties topprioriteit is. Bij De Laat Assurantiën willen we een stapje extra zetten om het best mogelijke resultaat voor onze relaties te kunnen leveren. Onze medewerkers zijn hierbij van cruciaal belang, want zij zijn immers het visitekaartje van onze organisatie. Medewerkers kunnen bij ons aan een mooie toekomst voor zichzelf bouwen en wij gaan graag een langdurige samenwerking met ze aan. Werken bij de Laat Assurantiën is afwisselend doordat wij voor onze klanten alle zaken zo optimaal mogelijk willen afstemmen op hun persoonlijke situatie. Hierdoor is geen enkel klantdossier hetzelfde en dit vraagt van onze medewerkers een onafhankelijke en oplossingsgerichte aanpak.

Wat ga je doen?

Als junior hypotheekadviseur is het jouw doel om onze klanten te voorzien van het beste onafhankelijke hypotheekadvies. Je leert alle fijne kneepjes van het hypotheekvak zoals het adviestraject, de administratieve vastlegging, maar ook de omgang met klanten. In een uitgebreid intern opleidingstraject word je klaargestoomd om uiteindelijk zelfstandig op pad te kunnen gaan. Je begint op de binnendienst waar je voornamelijk aan de slag gaat met het compleet maken van onze hypotheekdossiers. Verder schakel je regelmatig met verschillende partijen zoals klanten, banken, notarissen en makelaars. Je krijgt intensieve begeleiding waardoor je niet alleen je kennis uitbreidt, maar ook je persoonlijke vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Samen gaan we voor een mooie toekomst...ZEKER…

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij?

Uiteraard een hele fijne en professionele werkgever. Een collegiale werkomgeving met een open cultuur, waarin we teamwork erg belangrijk vinden. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. het behalen van de benodigde diploma’s op onze kosten.

Ontwikkel mogelijkheden

Een functie waarin je volop kunt leren en ontwikkelen;

Team

Een klein hecht team aan collega’s;

Goed salaris

Een prima salaris (€2500-€3500 per maand op basis van ervaring);

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een premievrij pensioen en reiskostenvergoeding.

Opleiding

Mogelijkheden tot het behalen van je WFT-diploma’s op onze kosten;

Hebben we je
interesse gewekt?

Ben jij die binnendienst medewerker (hypotheek ondersteuner) die wij zoeken? Verstuur jou CV en motivatie via onderstaande knop.

De Laat Assurantiën bestaat 25 jaar!

De Laat Assurantiën bestond op 1 september 2022 maarliefst 25 jaar! Al 25 jaar mogen wij onze klanten voorzien van het beste advies op maat en daar zijn we ontzettend trots op! Op naar een mooi jubileumjaar!